Siretta SNYPER-LTE Graphyte V2

4G/3G/2G-måleinstrument og logger

Varenr: 110770
Alt. varenr: 61764
Siretta SNYPER-LTE Graphyte V2 4G/3G/2G-måleinstrument og logger Siretta SNYPER-LTE Graphyte V2 4G/3G/2G-måleinstrument og logger Siretta SNYPER-LTE Graphyte V2 4G/3G/2G-måleinstrument og logger Siretta SNYPER-LTE Graphyte V2 4G/3G/2G-måleinstrument og logger Siretta SNYPER-LTE Graphyte V2 4G/3G/2G-måleinstrument og logger Siretta SNYPER-LTE Graphyte V2 4G/3G/2G-måleinstrument og logger Siretta SNYPER-LTE Graphyte V2 4G/3G/2G-måleinstrument og logger
21 313,-inkl. mva
-+

SNYPER Graphyte 4G/3G/2G-måleinstrument


SNYPER Graphyte er et avansert måleverktøy fra Siretta som måler signalstyrke og signalkvalitet i sanntid. Måleverktøyet er et uvurderlig hjelpemiddel for å kontrollere mobildekning for telefoni og mobildata. Man kan raskt finne beste operatør og basestasjon og få tilstrekkelig grunnlag til å velge hvilken type antenne som bør brukes.

Graphyte kan brukes uten SIM-kort og vil gi en oversikt over tilgjengelige 4G, 3G og 2G-nettverk i området. Instrumentet viser alle operatører med signalstyrke og signalkvalitet. Man har bl.a. muligheten til å lese dBm, RSSI, RSRP og RSRQ. Du kan velge om du vil søke på 4G, 3G og 2G eller bare på ett av båndene. I tillegg kan du velge operatører som skal være med på søket. Det unike med denne modellen er at man foreta sekvensielle målinger og logginger. Man kan også låse den på én enkelt celle og skanne kontinuerlig.


Graphyte lager lettleste logger i CSV-format og grafisk HTML-format. Den kan lagre over 100 målinger. Loggene kan overføres via USB til PC eller MAC og deretter lastes opp i skyen til Siretta sin CloudSURVEY portal. CloudSURVEY er et nyttig online verktøy som viser posisjoner, frekvensbånd og type teknologi (2G, 3G, 4G) til alle basestasjoner i et definert område. Denne informasjonen sammen med opplastede målinger gir et svært godt visuelt bilde av dekningen i området. Man kan hente frem tidligere målinger og sammenligne med nye.


Graphyte har et kraftig oppladbart Li-Ion batteri som kan håndtere mange timer med kontinuerlig drift og målinger. 
Instrumentet har også en ekstern antennekontakt (SMA-hun) slik at man kan koble til en retningsbestemt antenne og få justert den til riktig posisjon. Det følger forøvrig med både to rundstråleantenner og én retningsstyrt antenne som kan benyttes ved måling. Verktøyet kan brukes ned mot -20°C.


Måleinstrumentet med antenner og annet tilbehør leveres i en hendig koffert med egen plass for samtlige deler.


Frekvensbånd:
4G/LTE: 700/800/900/1800/2100/2600 MHz
3G: 900/2100 MHz
2G: 900/1800 MHz


I kofferten: 

SNYPER Graphyte 4G/3G/2G-måleinstrument
Strømadapter med EU-plugg
USB-kabler
USB-billader
Rundstråleantenner
Retningsstyrt antenne
Forlengelseskabel for retningsstyrt antenne
Stativ
Hurtigguide

Innholdsoversikt


Hurtigguide


Produktark

Produktark om CloudSURVEY portalen