Smart avfallshåndtering

Smart avfallshåndtering

fredag, 22 mai 2020

Smart avfallshåndtering fra Sensoneo

Emcom leverer sensorer for Smart Avfallshåndtering som er produsert av Sensoneo. Løsningen kombinerer ultralydsensorer med sofistikert programvare, som gir både det offentlige og private næringslivet stor verdi i form av mer effektiv henting av avfall. Ved å kun tømme beholdere som er over en bestemt fyllingsgrad, vil man kunne gjøre besparelser på inntil 30% knyttet til avfallshåndtering.

Smarte sensorer

Sensorene er robuste, vanntette, støtsikre og det finnes versjoner for ulike typer beholdere. De kan kommunisere over NB-IoT/LTE-M (basert på 4G-nettet), LoRa og Sigfox. Disse nettene er designet for å gi god dekning overalt og for å koble til enheter som bruker svært lite strøm.

Smart Waste Management System

Ved bruk av datadrevne beslutninger kan man optimalisere kjøreruter, hentefrekvens, og mengde avfall hver bil henter. Dette fører til en mer effektiv prosess.

 

Emcom HvitBlaa logo

KONTAKT

Telefon: +47 98226666
Salg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Support: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Administrasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern

ADRESSE

Sven Oftedals Vei 5
0950 OSLO

SOSIALT