Bobil internettpakke 600 Mbps

Bundel: 4G-ruter og takantenne

Varenr: 111780
Alt. varenr: 111780
Bobil internettpakke 600 Mbps Bundel: 4G-ruter og takantenne Bobil internettpakke 600 Mbps Bundel: 4G-ruter og takantenne
10 775,-inkl. mva
-+

Komplett internettpakke til bobil og caravan - Rask

Mange har dårlig mobilsignal på hytta og i bobil/ båt, og da er det ønskelig med Mobiltelefoni eller tale over WiFi, se hvordan dette fungerer her . Med vår løsning kan du fritt velge mobiloperatør.

 

Pakken inneholder 4G-ruteren RUTX14 fra Teltonika med maks hastighet på 600 Mbps - for de som iblandt behøver enda raskere Internett. Denne løsningen kan også ta WiFi signalet fra en campingplass eller et område og forsterke det inne i bobilen, WiFi ute til WiFi inne (for ikke å bruke opp abbonementet på data). Klikk her for å se hvordan du setter opp dette. RUTX14 er en pålitelig og profesjonell ruter. Den har 2.4+5GHz WiFi som er de mest brukte standardene og leveres med et 12V/24V strømadapter.


Antenna i pakken er en Panorama sin lavprofil bilantenne med 4G/WiFi og GPS. Den dekker alle kjente 4G- og 5G-frekvenser, med en høy forsterkning som gjør at man vil oppnå mer stabilt internett og en høyere hastighet. På undersiden av antenna er det satt på 3M karosseri tape på 17 cm i diameter, og denne holder for å feste antenna. Leveres med 30cm kabler. Hvis ruteren blir montert i et skap under antenna, skal det ikke være nødvendig med lengre antennekabler. Det er likevel mulig å bestille ekstra kabler og skjøte på de som er på antenna. Husk da å ta med to stk. da det er to ledninger ut fra antenna og ruteren har også to antennekontakter for 4G.

 

Hvorfor ikke bare bruke en Huawei hjemmeruter e.l?

- Ruteren er industriell og tåler høyere luftfuktighet enn vanlige rutere.

- Ruteren tåler konstant risting/ bevegelse, og er svært robust.

- Ruteren tåler spenningshopp ved oppstart av bil.

- Ruteren bruker bare 6,5W på full styrke, så batteri-bruk er ikke et problem.

- IP adressen kan lett kan henge igjen og ikke endre seg ved forfyttning, men denne ruteren er laget for mobilitet.

 

Installasjon;

Borr et tynt hull gjennom taket med en lang borr, så du kommer gjemnnom isolasjonen. Skjær ut en passelig hel bit av isolasjonen rundt hullet og skjær et snitt i biten inntil hullet. Borr opp hullet med en større borr for å få gjennom konnektorene, og lim fast antenna på taket. Tre kablene inn i snittet og dytt isolasjonsbiten tilbake på plass, med litt lim så den fester seg igjen. Da er det bare å koble til ruteren.


Det eneste man trenger i tillegg er et DATA-simkort/-abonnement fra en teleoperatør (tvillingkort uten PIN kode).

Pakken inneholder:

111514 Teltonika RUTX14 4G/LTE ruter
111476 Teltonika 12v lader/strømadapter
111729 Panorama LGMD4-6-60-24-58 bilantenne

 

I tillegg kan du kjøpe til denne forlengeren dersom du vil beholde ha en skru på antennen i tillegg til teip.:
111411 Panorama M18-EXT-XL 75mm forlenger

 

 

Produktinformasjon

Antall LAN-porter 2
Antall mobilradioer 1 4G
Antall SIM-kortplasser 1
Antall WAN-porter 1
Antall WiFi-radioer 1
GPS Nei
I/O Ja
LTE-kategori CAT4
RS232 Nei
RS485 Nei