Advantech WebAccess/VPN-server

50 rutere og 10 frittstående klienter

Varenr: 110713
Alt. varenr: VPN-SW-50
Advantech WebAccess/VPN-server 50 rutere og 10 frittstående klienter
17 301,-inkl. mva
-+

Webaccess/VPN er Advantechs avanserte VPN/SDN-løsning.

Med Webaccess/VPN lager man enkelt sikre forbindelser mellom LAN-segmenter og/eller feltutstyr vha Advantech rutere gjennom det offentlige internett. Siden løsningen baserer seg på at de utplasserte ruterne oppretter forbindelse til den sentrale serveren, er man ikke låst til noen spesiell operatør, og er heller ikke avhengig av fast IP eller engang en IP som kan nås på internett.
 
I tillegg til å gi et ekstra lag av sikkerhet eliminerer dette også en annen plage for mobilt utstyr som er offentlig tilgjengelig for trafikk på internett ; kostnaden av data som sendes til ruteren for å forsøke å bryte seg inn eller kartlegge porter. Erfaringsmessig er det mye uønsket trafikk til utstyr som står tilgjengelig på nettet, det mange ikke tenker på er at dersom denne trafikken går over mobilnettet betaler man for ALL trafikken - selv om man ikke svarer. Dette blir fort 1GB i måneden.
 
Med WebAccess/VPN er en heller ikke knyttet til en spesiell transmisjonsteknologi - forbindelsen kan være over LTE, fastlinje eller satelitt. Med denne fleksibiliteten og brukervennligheten er det et enkelt valg for brukere av Advantech-rutere enten de skal knytte sammen bransjekontorer, gi fjerntilgang til nettverk, maskiner eller bare ruterne for vedlikeholdsgrunner.
 
  • Sikre private nettverk over det offentlige internett
  • Enkelt å bruke med Advantech sine rutere
  • Kryptert, sertifikatbasert pålitelig og sikker kommunikasjon
  • Sentralt definert nettverkstopologi og tilgang mellom maskiner og nettverk
  • Mulighet for en.til-en NAT s.a. alle rutere og nett kan ha identisk oppsett/samme IP-range
  • Brannmur og aksesskontroll
  • Automatisk oppdatering av konfigurasjon på ruterne som er utplassert (0-touch)